100 thoughts on “The Green Happiness – Zondag met Lubach (S05)

 1. Alleen vrouwelijke kippen leggen eieren. En kippen hebben een combinatie van een vagina en anus waar je omelet of uitkomt

  Het is genoemd een cloaca

 2. Hoe zou het met Marianne Thieme zijn? De meeste vegetariërs die ernstig ziek worden zijn snel dood. Omdat ze vaak slank zijn zien ze er aan de buitenkant gezond uit. Maar van binnen zijn ze ondervoed.

 3. 5:00 is verteld gewoon niet goed?

  vertel
  de l zit niet in het kofschip dus moet je er een d achterplakken
  verteld dus. toch?

 4. Wat gebeurd er als de bekendste diëten gebruikt om een ultiem dieet te maken? https://triptherapie.nl/het-beste-dieet/

 5. Sorry Lubach je zal er wel niets aan kunnen doen, maar als je dit filmpje ondertiteld ziet, barst het niet alleen, maar ontploft het werkelijk van de spelfouten 😉

 6. Als je darmen verstopt zijn ga je niet eve snel 2 uur in een boek lezen, kijken hoe je eve snel kan reinigen, nee je gaat naar een dokter voor een operatie, als een blindedarmontsteking knapt dan ben je hartstikke dood in 30 minuten " ja wacht laat me eve kijken hoe ik dat met moeder the natuur kan gaan reinigen".

 7. sorry hoor maar kristalsuiker is echt wel slechter dan het suiker wat je binnenkrijgt als je fruit eet.
  vervang je dagelijkse 2 stuks fruit maar eens met een gelijke hoeveelheid calorieen aan pure suiker en kijk wat er gebeurt.
  of iemand die dagelijks een burger eet vervanen met een gelijke hoeveelheid calorieen aan fruit.
  als je de dikste mensen hun dieet omrekent in calorieen en laat ze dagelijks dezelfde hoeveelheid calorieen aan groente en fruit eten kijk wat er gebeurt.

 8. Ja ik ben dus intolerant voor gluten maar dat is minder erg dan alergies maar komt op ongeveer hetzelfde neer.

 9. Uit "Food Rules":

  – niet te veel en gevariëerd (cf. Lubach)
  – meer plantaardig, minder dierlijk
  – zo min mogelijk verwerkt ("zou-mijn-overgrootmoeder-dit-als-eetbaar-herkennen"-regel)

  Voor de rest maakt het echt geen zak uit…

 10. Orthomoleculaire geneeskunde = kwakzalverij? Oh oh Lubach.. laat jezelf nou toch eens niet opgeilen door je eigen verzonnen stemmingmakerij en doe je huiswerk als je ergens iets niets van weet..
  Verder, fructose wordt wel degelijk anders opgenomen dan glucose; vraag het de gemiddelde suikerpatient.

 11. Ik heb nog nooit fries gemixt met Engels gehoord, en ik kan nu met zekerheid zeggen dat het verschrikkelijk klinkt

 12. Domme blondjes met hun ei verhaal. Een kip is een vogel en in een ei zit geen bloed. Dat ze nog op tv komen met hun domne verhalen.

 13. Er zijn wel verhalen dat als je veel vlees en weinig vezels eet je vertering niet zo lekker loopt. Dus dat file verhaal is wellicht deels waar.

 14. het is een beetje overdreven want je moet ook niet teveel fruit en groenten eten want vlees is ook goed voor je met een beetje vet natuurlijk want anders heeft het gesmaakt en die twee is twee dames denken dat wat helpt om je groenten te eten nou de boeren die krijgen we ook weer te kampen stal overvol dat bedoel ik de boerderij of weilanden huizen koeien zelfs bij jou in de studio nu mag

 15. Arjen doet nu wel heel leuk door die meiden grammaticaal te verbeteren, maar zegt zelfs vervolgens meerdere keren "uitgeprint". Als je anderen gaat afzeiken moet je eigen Nederlands wel een beetje in orde zijn, makker.

 16. Toegevoegde suikers zijn inderdaad niet per se slechter dan natuurlijke suikers. Echter hebben voedingsmiddelen met natuurlijke suikers (zoals een banaan) vaak wel essentiële voedingsstoffen (zoals vitaminen) die een glas cola bijvoorbeeld niet bevat. Dus voedingsmiddelen met natuurlijke suikers zijn wel gezonder dan producten met toegevoegde suikers, maar je wordt er even dik van.

 17. Bij menstruatie komt er ook geen eitje naar buiten, maar alleen het baarmoederslijmvlies, dat gemaakt wordt voor een eventuele bevruchting. De eicel gaat dood en wordt opgenomen in je lichaam

 18. Ik volg zo'n vastendieet. XD Hoeft er geen dietist aan mij te verdienen. Gewoon af en toe een dagje niet eten. Het verschil is dat de positieve effecten van vasten daadwerkelijk onderbouwd worden door wetenschappelijk onderzoek. Arjen heeft wel gelijk, de meeste dieten werken omdat je bewust met eten bezig bent. En eigenlijk alle soorten dieten zijn het er over eens dat je veel suiker en bewerkt eten moet ontwijken.

 19. Er mag dan wel geen verschil zitten tussen hoe het lichaam verschillende suikers verwerkt, maar in een stuk fruit zitten naast die suikers ook vitaminen en vezels, in honing zitten antioxidanten. Er valt op zich best iets te zeggen voor fruit en honing als alternatief voor witte suiker als je het in mate eet.

 20. Ik heb dit boek ook van 64,00€ het boek is peper duur en de recepten ook ! Ik raakte soms verstrikt in de verhalen maar nu snap ik wel waarom ze vertellen leugens niet tof

 21. Er moet even gekeken worden naar de Nederlandse ondertiteling. Nie5 de auto-gegenereerde maar de handmatig ingestelde ondertiteling. Die is totaal niet accuraat. Ik heb een beetje het idee dat de persoon die dat geschreven heeft, de rest in de ze Ik probeert te nemen.

 22. 11:52 dat is waar want ik heb glutenallergie en er zit een verschil tussen glutenvrij eten voor 4 weken en voor de rest van je leven

 23. Als persoon met coeliakie (auto immuunziekte ik mag geen gluten, tarwe etc) vind ik dat boek zo'n onzin. Ik heb er in het dagelijkse leven zo veel over om gewoon 'normaal' te eten terwijl dat soort mensen dat geloven en opeens 1 2 3 het ook niet mogen. Je krijgt het niet in een keer, je wordt er mee geboren en pas in het ziekenhuis kan het na een onderzoek vastgesteld worden. Dus dit boek mag per direct op de brandstapel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *